Varydex – este o înșelătorie? Recenzie și opinii.

Cu Varydex pentru o viață fără ciuperci de picioare și unghii, acest lucru este transmis celor afectați pe internet. Se spune că este un remediu rapid, eficient și de lungă durată pentru aceste boli. Mai ales în lunile de vară cresc cazurile de ciuperci ale piciorului și ale unghiilor, care sunt asociate cu efecte secundare neplăcute, cum ar fi arsuri și mâncărimi pentru cei care suferă de aceasta. Dar este într-adevăr până la provocare? Am făcut o poză cu Gel Varydex, citiți acum ce a arătat cercetarea noastră.
conținut Anunțuri de

Ce este gelul Varydex?

Oricine a suferit vreodată de ciuperca piciorului sau unghiei de atlet cunoaște inconvenientul care vine cu această boală. În timp ce degetele de la picioare și picioare vor arde și vor mânca inițial, dacă tratamentul nu este efectuat, acest lucru poate duce la mirosuri urât mirositoare și, în cele din urmă, la deformarea unghiilor de la picioare.

Tenul din jurul unghiilor se modifică, roșeața și petele deschise nu sunt consecințe neobișnuite ale acestei boli. Gelul Varydex ar trebui să poată oferi o ușurare rapidă prin ingredientele speciale.

Pentru cine ar fi utilă aplicația?

Potrivit producătorului, gelul Varydex ar trebui să poată trata ciuperca piciorului și a unghiilor rapid, eficient și nedureros, ceea ce ar oferi utilizatorilor un efect pozitiv. Cu toate acestea, deoarece nu vrem să ne bazăm în totalitate pe declarațiile producătorului, am supus Varydex la un autotest. Dar mai multe despre asta mai târziu.

Efectele secundare deranjante și uneori dureroase cauzate de bacterii și ciuperci reduc în mod clar calitatea vieții celor care suferă de ele. Unghiile nu trebuie să fie deformate înainte ca cei afectați să dorească vindecarea acestei dileme. Pentru că mai ales în lunile de vară, când aceste boli apar cel mai mult, vrem să ne arătăm din partea noastră cea mai bună pe plajă sau în piscină.

Test de gel Varydex

Am vrut să ne convingem de eficiența produsului și, prin urmare, am efectuat un test de gel Varydex. Am căutat 2 voluntari în comunitatea noastră care au vrut să ne sprijine. Valentina (22 de ani) s-a luptat cu piciorul de atlet la intervale regulate. Marie (38 de ani) nu numai că suferea de picior de atlet, dar și mirosul picioarelor ei o deranja.

Săptămâna 1 – Începem

La prima noastră întâlnire am discutat despre procedura exactă a testului. Durata testului a fost stabilită pentru 4 săptămâni. Ar trebui utilizat conform recomandărilor producătorului.

Subiecții noștri de testare au promis să aplice gelul în fiecare zi înainte de a merge la culcare după ce s-au spălat și uscat bine picioarele. În cele din urmă, am făcut fotografii ale picioarelor, astfel încât să putem face o comparație înainte și după și am convenit următoarea întâlnire de control.

Săptămâna 2 – Primul control

Ambele femei au venit la cabinetul nostru după cum sa convenit. Amândoi au descris că utilizarea gelului nu a cauzat probleme. Cu toate acestea, Valentina nu a observat încă nicio schimbare, la fel ca Marie.

Nici în examinare nu am putut găsi nicio îmbunătățire. Subiecții noștri de testare au dorit să continue testul, deși producătorul a declarat că o îmbunătățire va avea loc într-un timp foarte scurt.

Săptămâna 3 – Rezultatul nostru intermediar

Urmează următoarea întâlnire. Valentina și Marie ne-au vizitat din nou. Pe baza expresiilor lor faciale, am putea ghici că nu s-a produs nicio schimbare. Compararea înainte și după fotografii a confirmat acest lucru. Nici mirosul din Marie, nici piciorul atletului în ambele nu au arătat nicio schimbare.

Săptămâna 4 – Sfârșitul testului nostru practic

Perioada de testare s-a încheiat și subiecții noștri de test au venit la practica noastră pentru ultima oară. Rezultatul testului a fost foarte dezamăgitor, nu numai pentru noi, ci și pentru subiecții noștri. Niciunul dintre ei nu a avut nicio îmbunătățire a piciorului atletului.

Efectul promis al producătorului nu a avut loc. Prin urmare, putem presupune că este un produs complet ineficient cu care producătorul vrea doar să-și câștige banii.

Există o alternativă eficientă?

Deoarece nu am putut obține rezultate pozitive în autotestul nostru, am dori să prezentăm o alternativă eficientă la gelul Varydex pentru a oferi celor afectați posibilitatea unui ajutor rapid. Acesta este spray-ul Fungostan, pe care noi și cititorii noștri îl putem clasifica ca fiind eficient prin numeroase teste și experiențe.

Există experiențe Varydex sau evaluări ale clienților?

În cercetarea noastră, acordăm o mare importanță opiniilor clienților pentru toate produsele pe care le-am testat. Deoarece experiențele ambilor subiecți de testare ne-au cauzat deziluzie, ne-am uitat în jur în diferite forumuri pentru experiențe Varydex. Nu a trebuit să ne uităm mult pentru a ne confirma autotestul.

Mulți clienți declară că acest produs nu mai poate fi bătut din punct de vedere al ineficienței. Se vorbește despre bani risipiți și chiar fraude. Nu am găsit experiențe pozitive cu produsul, cu excepția producătorului.

Întrucât rapoartele de experiență existente și rezultatul negativ al testului nu ne-au lăsat în pace, ne-am continuat cercetările și am întâlnit fapte șocante pe care nu mai vrem să le ignorăm. Desigur, majoritatea oamenilor au încredere în recomandările medicilor și experților din domeniul lor.

Dar ce se întâmplă dacă acestea sunt false? În timpul cercetărilor noastre intensive asupra gelului Varydex, textul presupusului dermatolog Dr. Med. Schmiedhammer a observat. Acest lucru ni s-a părut un pic prea euforic pentru a-l încredința unui doctor.

Cercetările ulterioare asupra acestui presupus medic nu au reușit, niciun medic cu numele nu a putut fi găsit. Acest lucru a crescut în mod natural scepticismul cu privire la expert, astfel încât am intrat și mai intens în cercetare, care a produs un rezultat șocant.

Pentru că presupusul expert, sau mai bine zis fotografia acestuia, provine dintr-o bază de date foto de pe Internet. În ochii noștri, aceste două fapte permit o singură concluzie. Sfatul expertului evidențiat pe pagina de vânzări este mai probabil să vină de la un comerciant fără scrupule decât de la un adevărat profesionist medical. Suntem dezamăgiți.

Având în vedere rezultatul nostru pe expert, am analizat mai atent opiniile presupuse ale clienților pe pagina de vânzări. Recenziile enumerate sunt, desigur, în mod constant pozitive. Unii utilizatori scriu acolo că gelul a schimbat piciorul atletului.

Acest lucru ni s-a părut și spaniol, deoarece am aflat exact opusul. Când am analizat mai îndeaproape, am găsit multe erori în sensul textului în aceste rapoarte și astfel ne-am continuat cercetările.

Am găsit rapid același raport de experiență cu aceeași fotografie, pe un alt site web străin, dar sub un alt nume și într-o altă limbă. Deci, producătorul face publicitate și aici cu fotografii false și experiențe inventate.

Din nou și din nou, această organizație examinează produse din mai multe categorii diferite pentru a putea informa consumatorii și avertiza aceștia cu privire la diferite efecte secundare. Cu toate acestea, în timpul cercetărilor noastre, nu am găsit nicio dovadă că Stiftung Warentest a testat gelul Varydex.

Există alte teste și studii oficiale privind gelul Varydex?

Producătorul face publicitate gelului Varydex ca fiind foarte bine tolerat și eficient. Se spune că acest lucru a fost dovedit de numeroase studii clinice. De asemenea, explică faptul că aceste teste și studii au arătat o rată de vindecare de 90% în primele trei săptămâni. De asemenea, se spune că a avut loc o certificare dermatologică pentru îndepărtarea ciupercii piciorului și a unghiilor.

Certificatele sau studiile de înțeles care pot fi vizualizate pe site-ul web nu sunt disponibile. Chiar și cercetările noastre dincolo de site-ul producătorului nu au putut confirma această afirmație.

Așa se aplică gelul Varydex

Potrivit producătorului, gelul Varydex trebuie utilizat seara după ce picioarele au fost curățate și uscate bine. Se spune că acest lucru duce la un tratament eficient al infecției. Cât timp trebuie utilizat gelul, din păcate, nu a putut fi clarificat pe pagina de vânzări. Se raportează doar că rezultatele pozitive sunt observate în prima săptămână.

Efectul și debutul efectului

Producătorul descrie efectul Varydex ca fiind constant pozitiv. Persoanele afectate se pot aștepta la primele îmbunătățiri ale infecției lor în doar o săptămână. Pe termen lung, produsul ar trebui să ajute la prevenirea revenirii unghiilor sau piciorului de atlet.

Din păcate, nu putem nici să confirmăm, nici să susținem acest tip de afirmație, deoarece cercetările noastre aruncă o lumină diferită asupra produsului. Nici în autotestul nostru, nici în numeroasele recenzii ale clienților de pe internet, nu s-ar putea realiza o îmbunătățire pozitivă a situației pentru cei afectați.

Ingrediente și compoziție gel Varydex

Ingredientele Varydex, care, potrivit producătorului, constau dintr-o combinație pur naturală de plante din ingrediente active, ar trebui să permită rezolvarea permanentă a simptomelor vizibile, precum și a rădăcinii problemei. Acestea includ următoarele substanțe.

  • Bearberry: Bearberry poate avea un efect pozitiv asupra refacerii zonelor de tratat. Poate avea, de asemenea, un efect de susținere asupra problemelor pielii, cum ar fi eczeme și mâncărime.
  • Ciulin: Proprietățile pozitive ale ciulinului, care sunt folosite de mii de ani, ar trebui să fie bine cunoscute, deoarece se spune că druizii au folosit deja efectele lor antiinflamatorii. În plus, țesutul cutanat deteriorat ar trebui să fie susținut în regenerare de către ingredientele active conținute.
  • Extract de rozmarin: Se spune că substanțele conținute în rozmarin au un efect de susținere în tratamentul infecțiilor și pot slăbi fără durere țesutul mortal al pielii.
  • Extract de flori de conus: Extractul de coneflor conținut, despre care se știe că este un remediu eficient împotriva ciupercilor, se spune că întărește procesul de vindecare. O infecție ulterioară ar trebui, de asemenea, evitată cu acest ingredient activ, deoarece poate întări funcția de protecție a pielii.
  • Aceste informații sunt informațiile disponibile pe site-ul web al producătorului. Nu putem garanta dacă sunt conținute sau dacă există alte substanțe în ele, deoarece nu sunt disponibile studii oficiale privind gelul Varydex.

Efecte secundare posibile și riscuri

Din partea producătorului, efectele secundare ale gelului Varydex sunt la fel de bune pe cât sunt excluse. Ingredientele active naturale și pur pe bază de plante ar trebui să poată exclude acest lucru. Testul nostru și multe studii disponibile imediat au arătat că produsele pe bază de plante pot avea și efecte secundare.

Unul dintre subiecții noștri testați a prezentat efecte secundare negative după un timp scurt, astfel încât auto-testul a fost încheiat prematur din motive de sănătate. Dacă apar reacții adverse, utilizarea în continuare este descurajată în mod expres și vă recomandăm să consultați un medic.

De unde puteți cumpăra Varydex?

Dacă doriți să cumpărați Varydex, acest lucru este posibil doar prin intermediul site-ului web al producătorului. În timpul cercetărilor noastre, nu am găsit produsul pe Amazon sau în lanțurile comune de farmacii, cum ar fi DM sau Rossmann. De asemenea, am putut expune afirmația producătorului că era disponibilă în farmacie ca fiind falsă din cauza lipsei PZN.

Ce preț se oferă?

Din partea producătorului, agentul este oferit la prețul Varydex de 39 de euro. Prețul se referă la o sticlă cu conținut de 15 ml. Se presupune că aceasta este o ofertă limitată în timp, deoarece se spune că prețul fără reduceri este de 78 de euro.

În cursul cercetării noastre, am fi putut comanda întotdeauna la un preț de 39 de euro, astfel încât această referință în combinație cu rezultatele noastre creează mai mult scepticism decât încredere.

întrebări frecvente

Picioarele noastre ne poartă întreaga viață, așa că ar trebui să acordăm o atenție specială sănătății lor. Pentru a menține sarcina cât mai mică posibil, este de aceea recomandabil să căutați rapid o soluție eficientă a problemei în cazul piciorului de atlet, pentru a preveni răspândirea infecției. Aici veți găsi cele mai frecvente întrebări despre Varydex.

Pot cumpăra Varydex de la farmacie?

Nu, din cauza numărului de înregistrare farmaceutic lipsă, nu puteți achiziționa produsul în farmacii.

Ajută cu adevărat gelul Varydex?

Deoarece autotestul nostru a fost negativ și nu am găsit alte informații credibile despre eficacitate, nu credem că produsul este eficient.

Cât de rapid funcționează gelul Varydex?

Producătorul afirmă că primele îmbunătățiri apar după câteva zile. Cu toate acestea, nu putem confirma acest lucru, deoarece autotestul și cercetările noastre au dat rezultate negative pentru produs.

Există o garanție de returnare a banilor?

Nu am putut găsi nicio dovadă că o garanție de returnare a banilor este oferită.

Varydex este produs în Germania?

Din păcate, în ciuda celor mai amănunțite cercetări, nu am găsit nicio informație despre locația producției. Deoarece nu există nici măcar o amprentă pe site, care încalcă legislația aplicabilă, nu presupunem că este.

Varydex Review

Cu gel Varydex pentru unghii și viața fără picior de atlet. Desigur, ar fi foarte frumos. Cu toate acestea, acest lucru corespunde doar așteptărilor utilizatorilor, precum și promisiunilor de pe pagina de vânzări de pe Internet și nu realității.

Autotestul nostru și evaluările credibile ale clienților arată o imagine diferită a produsului. Din aceste motive, precum și falsele opinii ale experților, evaluările iluzorii ale clienților, clasificăm expres Varydex ca fiind ineficient.

Autorul articolului este euro-health

✓ Verificat

Leave a reply:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *